EPA 608 Core · Section 608 Regulations · Easy
When does an EPA Section 608 Technician Certification expire?
Answer: B. It never expires.
- AEvery 3 years.
- BIt never expires.✓ Correct
- CEvery 5 years.
- DEvery 10 years.
Why B is right
EPA Section 608 certifications are permanent and do not require renewal.
More Core questions
- How long must records be kept for appliance disposal (5-50 lbs charge)?
- What happens if a technician vents an HFC refrigerant like R-410A?
- What does the AIM Act authorize the EPA to do regarding HFCs?
- Under the AIM Act, what happens to existing HFC systems?
- What is the EPA's SNAP program designed to do?
Go deeper with the study guide How to Get EPA 608 Certified in 2026: Step by Step, try the free 10-question test or browse all EPA 608 practice questions.
A practice question written for study, checked against 40 CFR Part 82, Subpart F. It is not an official EPA exam question, and this site is not affiliated with the U.S. EPA.