EPA 608 Type I · Section 608 Regulations · Medium
How long must a final processor keep the signed statements for disposed small appliances?
Answer: C. 3 years.
- A1 year.
- B2 years.
- C3 years.✓ Correct
- D5 years.
Why C is right
40 CFR 82.155(c) requires the final processor to keep copies of the signed statements or contracts on site, on paper or electronically, for three years.
More Type I questions
- Why isn't a ductless mini-split that holds only 3 lbs of refrigerant a small appliance?
- What score is needed to pass a mail-in Type I test?
- Can a Type I certification earned through a mail-in test count toward Universal certification?
- Which certification lets a technician repair a factory-sealed vending machine that holds 1 lb of R-134a?
- What specifically defines a 'small appliance' under EPA Section 608?
Go deeper with the study guide EPA 608 Type I vs Type II vs Type III: Which One Do You Need?, try the free 10-question test or browse all EPA 608 practice questions.
A practice question written for study, checked against 40 CFR Part 82, Subpart F. It is not an official EPA exam question, and this site is not affiliated with the U.S. EPA.